Kunstenaars

Daisy Boman

De wereldberoemde Belgische keramist Daisy Boman groeide op in de buurt van Antwerpen, in de provincie waar ze nog steeds woont en werkt. Keramiek werd later haar passie en toen het werk van haar architect en echtgenoot het gezin begin jaren tachtig naar Zuid-Afrika bracht, volgde Daisy een cursus in Johannesburg en begon ze op grote schaal te exposeren, waarbij ze zich specialiseerde in door Afrika beïnvloede, prachtig gekleurde muurschilderingen.

Meer ontdekken


 

Ludo Vanwingh

Hij streeft naar een eigen stijl die gebaseerd is op abstract minimalisme en modernisme.
De mensen die hem voornamelijk beïnvloeden zijn Sean Scully, Rothko en Mondriaan.

Meer ontdekken


 

Bruno Plaghki

Unieke kunstobjecten in brons en staal, duurzaam en weervast. In het vuur wordt het corten staal een warme, levende materie die zich laat vormgeven tussen hamer en aambeeld. Vormgeving met gevoel, geïnspireerd door natuur en inleving. Dynamiek en beweging in de houdingen van de sculpturen brengen ze tot leven.

Meer ontdekken


 

Over Viva La Vida

Virtual Exhibition

Wekelijks zet Viva La Vida Art Gallery 1 van zijn kunstenaars in de kijker. Wij tonen foto's, informatie en quotes over deze kunstenaar. Om deze editie te ontvangen, dient u zich in te schrijven op onze nieuwsbrief. Dit kan u onderaan op onze pagina doen of door een mail te sturen naar info@vivalavidaartgallery.be


 

Viva La Vida Zen

Zen biedt u een praktische en professionele oplossing om samen creatieve ideeën te vormen in een inspirerende omgeving. Te midden van een breed scala aan kunstwerken wordt u geïnspireerd en geprikkeld. Ontvang uw zakenpartner, klanten of medewerkers in onze comfortabele en aangename kunstgalerie. Maak indruk op uw gasten en laat nieuwe ideeën vorm krijgen in deze inspirerende omgeving.

Meer ontdekken


 

SOCIAL MEDIA | Facebook| Instagram