VIVA LA VIDA

werd in 2019 opgericht door Ilse Verstraeten. De galerie is gevestigd in Diepenbeek, vlakbij Hasselt. We zijn open op zondag van 14 - 17u. We werken ook op afspraak. U kan een afspraak maken door ons te contacteren per mail of door te bellen naar het volgende telefoonnummer 0478641027.
Viva la Vida Art Gallery is gespecialiseerd in moderne en hedendaagse kunst en richt zich voornamelijk op Belgische, Franse en Nederlandse kunstenaars. Wij bieden enkel werken van superieure kwaliteit aan.Het bedrijf is gespecialiseerd in moderne en hedendaagse kunst. Op deze manier zal Viva la Vida haar aanbod voortdurend evalueren en diversifiëren om tegemoet te komen aan de behoeften van een breed publiek. Wij bieden constant kwaliteit en exclusiviteit en willen onze klanten verrassen met continue innovatie en vernieuwing.Wij bieden een breed scala aan producten die een breed publiek aanspreken: schilderijen, beeldhouwwerken, grafiek, kunstfotografie en keramiek.

Wij werken altijd met creatieve en inspirerende kunstenaars die een verhaal te vertellen hebben achter elk kunstwerk.

Onze galerie vertegenwoordigt werken van René Magritte, Francis Méan, Boman, Pierre Alechinsky, Guillaume Corneille, Salvador Dali en vele anderen.... Daarnaast gaan we graag op zoek naar 'dat' werk van uw dromen. Laat ons weten wat u wilt en wij vinden het voor u. Het is ook mogelijk om alle werken online te bestellen. Neem gerust contact met ons op en laat ons weten in welk werk u geïnteresseerd bent. Wij geven u dan alle informatie die u nodig heeft.

SOCIAL MEDIA | Facebook| Instagram